Nu sätter vi en ny standard!

Nu sätter vi en ny standard!

Skarpa blad för alla yrken och ergonomiska handtag för effektivitet och säkerhet. Det är dags för en vassare standard.

 

Hultafors nya koncept med Universalknivar och blad innebär ett bredare utbud och ett system för enkelt bladbyte som ger både effektivitet och säkerhet till användarna. Alle knivar har en ergonomisk design för stabilitet och komfort. Men beroende på en preferens för klassisk, robust vikt eller lättvikts flexibilitet kan professionella välja mellan en inkapsling i zink eller aluminium.

Nya universalknivar och ett stort antal nya blad, det är Hultafors svar till professionella användare som frågar efter intressanta alternativ i en tidigare sömnig produktkategori.

- Vårt koncept av specialiserade hantverkarknivar har varit mycket populär. Nu utvidgar vi vårt utbud av universalknivar och blad på samma sätt, berättar Håkan Carlsson, produktchef på Hultafors.

Universalkniv URA

ERGONOMISKT GREPP FÖR ALLROUND ANVÄNDNING

En effektiv kniv för allround användning. Vår universalkniv i aluminium är ergonomiskt utformad för att erbjuda ett bra grepp som gör att du kan arbeta säkert med full komfort och kontroll.

Universalkniv URZ

 

VÄLBALANSERAD MED ETT ERGONOMISKT GREPP

Denna robusta och välbalanserade kniv med zinkhölje har en ergonomisk design för bra grepp, kontroll och komfort. Låter dig arbeta säkert byta blad snabbt och enkelt.

ETT BLAD FÖR ALLA YRKEN

Alla nya blad från Hultafors kommer packade i en smart fjäderbelastad dispenser som rymmer upp till 10 blad. Dispensern passar inuti handtagen i Hultafors Utility knivar, så att ett skarpt blad alltid är nära till hands. En smart funktion är lagringsutrymmet för använda blad på baksidan av dispensern.

Knivblad Allround

ETT BLAD FÖR ALLA UPPGIFTER

Detta skarpa blad för allroundanvändning är en arbetshäst du kan lita på när du behöver skära med precision och lätthet. Tillverkad av kolstål och härdad för lång livslängd.

Knivblad Edge

BLAD MED EXTRA SKÄRPA

När jobbet kräver ett blad med extraordinär skärpa, välj Edge. Dessa skarpa blad av härdat SK2-kolstål är utvecklade för att vara skarpare än vanliga blad. Ja, skarpare än vårt Allround-blad, men det är ett finare verktyg - inte lika robust.

Knivblad Performance

SKARPARE OCH STARKARE

När stora gipsskivor är på menyn, är det bäst att du har skarpa blad med extra lång livslängd. Våra Prestanda-blad tillverkas av extra härdat kolstål vilket gör dem ännu skarpare och starkare. De håller sig helt enkelt skarpare längre.

©Copyrights Krigsvoll AB Powered by WebOn AS