Håll borta möss och råttor inomhus

Håll borta möss och råttor inomhus
Mus & Råttfritt™ håller borta möss och råttor inomhus– effektivt, hygieniskt och giftfritt.

Med Silverline® Mus & Råttfritt™ får du en pålitlig och trygg systemlösning mot möss och råttor för hela ditt hem. Genom att kombinera programmet för din unika situation får du ett tryggt och vältäckande skydd. Silverline är det starkaste varumärket inom miljöanpassat och giftfritt skrämselsystem mot skadedjur. Silverline® Mus & Råttfritt™ skyddar ditt hem dygnet runt, året runt, hygieniskt och giftfritt.

Silverline MR50

  • Silverline® A-Guard® är en unik ljudteknologi som effektivt skrämmer bort skadedjuren. Sätt enheten i vägguttaget på det utrymme du vill skydda, den verkar direkt och dygnet runt!
  • MR 50 enheten täcker en öppen yta på upp till 50 m². Ljudet påverkar inte människor eller husdjur (undantaget tamgnagare) och skapar inte resistens hos de avsedda djuren. Stör inte annan elektronisk utrustning.

Silverline MR80 DG2

  • För att ge ett maximalt skydd är centralenheten MR 80 DG2 utrustad med Double Guard®, vilket är en kombination av A-Guard® och Electro Pulse®. Electro Pulse® sänder ut elektromagnetiska pulseringar som avskräcker möss och råttor från att utnyttja kabeldragningar som springvägar.
  • MR 80 DG2 enheten täcker en öppen yta på upp till 80 m². Ljudet påverkar inte människor eller husdjur (undantaget tamgnagare) och skapar inte resistens hos de avsedda djuren.

©Copyrights Krigsvoll AB Powered by WebOn AS