SikaBond Rock stenlim

SikaBond Rock stenlim
Ska du montera en stenmur eller limma trädgårdssten? Sika lanserar nu SikaBond Rock, ett lim som passar när du ska limma sten och gör det lättare och snabbare att göra det fint ute i trädgården eller upp uppfarten. SikaBond Rock är ett skumlim som ersätter murbruk vid montering av stenmaterial.
EFFEKTIVT OCH TIDSBESPARANDE
SikaBond Rock är ett mycket effektivt och tidsbesparande lim. Inget kladd med att blanda murbruk utan applicera enkelt limsträngar i en till ett par centimeter bredd i stöt- och limfog och montera sedan stenmaterialet. Du får en stark och utfyllande limfog som är fixerad på 8-15 minuter.
SikaBond Rock är ett polyuretan skumlim som kan användas till icke-bärande väggar av lättbetong, klinker eller Leca både inom- och utomhus. Limmet kan även användas till metall, gips och trä.
FÖRDELAR MED SIKABOND ROCK
God vidhäftning till de flesta konstruktionsmaterial
Snabbare montering av stenmaterial
Dammet minskar på byggarbetsplatsen
Bra värmeisolering - inga köldbryggor
Bra hållbarhet över tid
- See more at: http://swe.sika.com/sv/mf-elastic-bonding/sika-elastic-bonding-solutions/SikaBond_Rock.html#sthash.iaqd9gnV.dpuf

EFFEKTIVT OCH TIDSBESPARANDE

SikaBond Rock är ett mycket effektivt och tidsbesparande lim. Inget kladd med att blanda murbruk utan applicera enkelt limsträngar i en till ett par centimeter bredd i stöt- och limfog och montera sedan stenmaterialet. Du får en stark och utfyllande limfog som är fixerad på 8-15 minuter.SikaBond Rock är ett polyuretan skumlim som kan användas till icke-bärande väggar av lättbetong, klinker eller Leca både inom- och utomhus. Limmet kan även användas till metall, gips och trä.

FÖRDELAR MED SIKABOND ROCK

God vidhäftning till de flesta konstruktionsmaterialSnabbare montering av stenmaterialDammet minskar på byggarbetsplatsenBra värmeisolering - inga köldbryggorBra hållbarhet över tid.

©Copyrights Krigsvoll AB Powered by WebOn AS