Gerber knivar för alla typer av jakt

Gerber knivar för alla typer av jakt

Gerber tillverkar knivar för alla typer av jakt och fiske. Från småviltsjakt och fiske,till adrenalinkicken av storviltsjakt - Gerber har redskapen du är så beroende av. De är konstruerade för att tåla de påfrestningar de utsätts för genom oöverträffad kvalitet på stålet, ett säkert och bra grepp i alla väder, och smarta designlösningar - kort sagt du kan lita på redskapet när det gäller som mest.

 

Gerber Gator Premium


Det senaste tillskottet i den legendariska Gator sortimentet. Helt uppgraderat med high polished CPM S30V stålblad, och med förstärkt nylon handtag, belagda med det ikoniska Gator greppet. Slidan är gjort av äkta läder och som kniv framstår Gator serien som det bästa någonsin - det säger inte lite.

 

Gerber Moment Fixed Blade, Drop Point


Moment serien är knivar som är avsedda för alla typer av utomhusaktiviteter, och gemensamt för dem är att de har en mycket bra grepp i alla situationer. Tillverkade i bra material de kommer att vara en användarvänlig följeslagare året runt i många år.

Gerber Gator Gut Hook Fixed Blade, Fine Edge


När Gerber lanserade Gator Series 1991 togs den emot som "Mest innovativ Knife of the Year". Seriens fantastiska förmågor genom stålkvalitet i bladen, glasförstärkt nylon handtag överdragna med en mjuk greppyta för säkert grepp och robusta slidor av tjockt nylon gör serien till Gerbers bästsäljare även i dag. Gerber Gator är jägarens, fiskarens och friluftsentusiastens bästa vän!

Gerber Strongarm Fixed Blade Serrated


Med hög kvalitet 420HC stålblad, och ett grepp som är säker, oavsett väder, tål denna kniv nästan vad som helst. Slidan är MOLLE-kompatibel och kan monteras horisontellt och vertikalt på bälten och västar.

©Copyrights Krigsvoll AB Powered by WebOn AS