Aktuell

Aktuell

 • Förnya hemmet med LED-lampor

  29.11.18 - Philips LED-lampor täcker alla dina belysningsbehov och vi lovar att det finns en lösning som passar just ditt hem.
 • Halkigt väglag?

  29.11.18
 • Knott- och myggspecialist

  04.04.18 - SkeeterVac myggfälla förenar vetenskaplig forskning, teknisk och mekanisk innovation så att du på ett enkelt, tryggt och effektivt sätt kan få myggplågan under kontroll och kunna njuta av livet utomhus. Maskinen lockar till sig, fångar och dödar knott och mygg och inom loppet av 4-6 veckor reduceras myggpopulationen genom att de äggproducerande honorna utrotas. Levereras med gasregulator (norsk model), slang och klammer.
 • Genomskinliga säckar det nya svarta

  15.11.17 - Nu vill vi att avfall som lämnas på återvinningscentralerna packas i genomskinliga sopsäckar istället för svarta och gråa. Förändringen införs successivt 2017 med en vision om att helt fasa ut gråa och svarta säckar.
 • Konstsmide utomhusbelysning

  16.08.17 - Här kan du hitta 24 olika modeller från serier Classic, Modern, Basic och Effekt.
 • Gerber knivar för alla typer av jakt

  16.08.17 - Gerber tillverkar knivar för alla typer av jakt och fiske. Från småviltsjakt och fiske,till adrenalinkicken av storviltsjakt - Gerber har redskapen du är så beroende av. De är konstruerade för att tåla de påfrestningar de utsätts för genom oöverträffad kvalitet på stålet, ett säkert och bra grepp i alla väder, och smarta designlösningar - kort sagt du kan lita på redskapet när det gäller som mest.
 • Kylbox 40 liter 12V

  29.05.17 - Igloo Iceless 40 kyler utan is - det är bara ansluta den till cigarettändaruttaget eller annan 12V utlopp.  
 • Revolutionerande design på gipsvinkel

  29.05.17 - Kolla ut den hopfällbara PS 120 gipsvinkel från Hultafors. Ger dig en mängd funktioner som förenklar ditt arbete.
 • Mossabeslag

  29.05.17 - Hustak täckt med obehandlad taksten eller shingel ger ofta grogrund för mossa! Avrinningen från en ny smart skena monterad på nocken, hjälper till att avlägsna befintlig mossa efter en viss tid och förhindrar att ny mossa, gräs, alger och mögel bildas. Inget behov av skrapning eller spolning.
 • SikaBond Rock stenlim

  08.05.17 - Ska du montera en stenmur eller limma trädgårdssten? Sika lanserar nu SikaBond Rock, ett lim som passar när du ska limma sten och gör det lättare och snabbare att göra det fint ute i trädgården eller upp uppfarten. SikaBond Rock är ett skumlim som ersätter murbruk vid montering av stenmaterial.
©Copyrights Krigsvoll AB Powered by WebOn AS